Ajax Foundation op de Vondelschool

Life skills & clinics

Maandag 10 en dinsdag 11 februari kreeg de Vondelschool bezoek van de Ajax Foundation.

De leerlingen van groep 4 tot en met 8 kregen het  programma Life Skills & Clinics aangeboden. Doelstelling: kinderen bewust te maken van gedrag en gedragingen op en rondom het veld, op sociale media, met geld en voeding. De groepen 3 mochten deelnemen aan de clinic.

Deze dagen stonden in het teken van Ajax!  Leerlingen kregen lessen in de klas over de onderwerpen gezonde voeding, omgaan met geld en mediawijsheid. Aansluitend kregen ze in de gymzaal een voetbalclinic, volgens de unieke Ajax trainingsmethode. Naast technische aspecten als dribbelen en balbeheersing werd er ook geleerd hoe je elkaar, zowel binnen als buiten het veld, met respect behandelt.

• Ajax in aula