Opening atletiekbaan

Donderdag 16 september was het zo ver! Met daverend succes is de nieuwe atletiekbaan op het schoolplein met een hindernisrace geopend door de leerlingenraad.

De atletiekbaan is gerealiseerd door de Stichting Vrienden van de Vondelschool. Naast de atletiekbaan zijn er ook kingvelden en een twisterspel op het schoolplein aangebracht en er komt nog een klein freerunparcours. Dat laatste is mogelijk doordat de Vondelschool heeft meegedaan aan de Daily Mile. Door dagelijks (of tenminste 3x per week) met de klas te gaan hardlopen en daarvan verslag te doen heeft de Vondelschool een cheque ter waarde van € 2.500,- gewonnen.
Dit bedrag is samen met het bedrag wat is opgehaald door de Vrienden van de Vondelschool tijdens de pubquiz, ingezet om het schoolplein nog leuker te maken.

De Vondelschool is heel blij met de inzet en betrokkenheid van de ouders en de kinderen zijn blij met de nieuwe spellen die zij daardoor kunnen spelen.

• Atletiekbbaan 6