Groep 1/2C

In de kleutergroepen starten we elke ochtend in de kring. Na de kring gaan we aan het 'werk'.
We werken aan de hand van thema's en we werken in de hoeken. Ook gebruiken we verschillende materialen uit de kast;  we plakken, knippen, vouwen en schilderen en spelen op de matten. Halverwege de ochtend nemen we een kleine pauze om te eten en drinken. Hierna is er nog even tijd om te kiezen van het kiesbord. Daarna gaan we lekker buiten spelen en bij mooi weer spelen we met karren, fietsen en in de zandbak met scheppen, emmers en ander speelgoed. Tussen de middag eten we, samen met de overblijfjuf van Les Petits, ons brood op in de klas. Na de lunchpauze gaan we weer lekker naar buiten. In de middag mogen we vaak zelf een activiteit kiezen.

Een keer in de week gymmen we in de grote gymzaal. Gedurende het jaar zijn er regelmatig uitstapjes, we gaan bijvoorbeeld naar de bibliotheek, naar de Kennemerduinen en soms naar de appelboomgaard. Een paar keer per jaar is er een voorstelling op school, soms een muziekvoorstelling en soms toneel. Verder vieren we natuurlijk het Sinterklaasfeest en Kerst met elkaar. Met Pasen eten we gezellig met alle kleuters in de aula en aan het einde van het schooljaar gaan we met alle kleuters op schoolreis en hebben we een sportdag.

Juf Caroline staat op de maandag t/m donderdag in groep 1/2C en juf Loes op de vrijdag.