Groep 4

In groep 4 leren de leerlingen met rekenen sommen tot 100,  de tafels 1 t/m 5 en 10 en klokkijken: de hele uren, halve uren en de kwartieren.

Met de methode Staal/taal breiden de kinderen hun woordenschat uit en leren ze spelen met taal.
Met de methode Staal/spelling leren ze 12 spellingcategorieën die aangeboden worden met gebaren. Daarnaast maken ze een start met grammatica. Verder leren de kinderen de hoofdletters schrijven en deze ook te gebruiken in een tekst.

Wij hebben verschillende uitjes, zoals dit jaar een bezoek aan het Teylers museum en het strand. Ook knutselen wij vaak gerelateerd aan een thema of de tijd van het jaar. Met de KiVa lessen leren wij op een fijne manier met elkaar omgaan om zo samen een hechte groep te worden.

In groep 4 staat op maandag juf Jasmine voor de klas en van dinsdag t/m vrijdag juf Bertine