Groep 7A

In groep 7 wordt het plannen, leren en maken van huiswerk steeds belangrijker. In de nieuwskring worden (actuele) nieuwsberichten, die de kinderen zelf hebben gekozen, besproken. Ook wordt er veel aandacht besteed aan het geven van een spreekbeurt. De leerlingen werken met veel plezier, samen met de groepen 5 t/m 8, in ateliers.

Het verkeersexamen fietsen staat in april gepland. Getoetst wordt of de kinderen de verkeerskennis beheersen en veilig gedrag vertonen in het echte verkeer.

In groep 7A staat juf Sarah van maandag t/m donderdag voor de klas en op vrijdag geeft juf Suzanne les.