Moestuin

Afgelopen week is de eerste beplanting gepoot door tuinman Daniël Kras. Er is nu een heg rondom de tuin en tegen het hek staan een appel– en een perenboom. Ook zijn er druiven geplant en om het geheel een kleurig aanzien te geven een klimclematis en kamperfoelie. De heg is afgezet met lint, omdat de planten nog erg kwetsbaar zijn.

Ook is er een grote bestelling gedaan voor materialen, bloemen– en groentezaden, kiemgrond, mest en planten. In het voorjaar kunnen de kinderen aan de slag.