Start ateliers

Vandaag 2 november starten de eerste atelierlessen. Het aanbod is weer zeer gevarieerd en ontzettend leuk:

Qua sport/beweging kunnen de kinderen mee doen aan voetbalcliniqs, zowel binnen als buiten.

Op het gebied van creativiteit wordt flink uitgepakt met: maskers maken, takkenkunst, handlettering, fotografie, koken, talking book, schoenen pimpen, en haken.

Ook wordt er aandacht besteed aan muziek door lessen blokfluit.

Tevens kunnen de kinderen op een spannende manier experimenteren met techniek en chemie.