Unieke avondvierdaagse

Afgelopen week was het weer tijd voor de Vondelschool avondvierdaagse.
In samenwerking met ouders van de Antoniusschool uit Aerdenhout en de Paradijsvogel uit Vogelenzang  en de boswachters, zijn er weer mooie natuurwandelingen uitgezet in de Amsterdamse Drinkwaterleidingduinen. Een uitgestrekt natuurgebied in de Kennemerduinen.

We zijn blij dat de ouders de organisatie op zich hebben genomen en de leerlingen weer mee konden lopen. Deze avondvierdaagse is uniek omdat de kinderen door een prachtig stuk duingebied wandelen. Onderweg zien ze loslopende hertjes en dit jaar zelfs een vos. Onderweg kan er duinen op- en afgerend worden en de begeleiders genieten net zo hard mee van het voorjaarsgroen.

Op de laatste avond was er een muzikaal onthaal en zowel voor leerlingen als begeleiders een chipje en een drankje. En niet te vergeten de medailles.

De avondvierdaagse werd gesponsord door de Coop, AH en Het Wijnhuis.