Uw kind is van harte welkom op de Vondelschool, er zijn op dit moment geen wachtlijsten.
Binnen onze school is er ruimte voor 14 groepen; Drie kleutergroepen en 11 groepen van 3 tot en met 8. Bij aanmelding wordt voorrang gegeven aan broertjes en zusjes van leerlingen die al op school zitten, deze kinderen kunnen door vooraanmelding op een lijst geplaatst worden.

Ouders/verzorgers zijn er verantwoordelijk voor dat kinderen in de leerplichtige leeftijd bij een school zijn ingeschreven. Vanaf de leeftijd van 3 jaar kunnen wij een kind daadwerkelijk inschrijven.

Eerst kennis maken met de school? Schrijf nu in voor een rondleiding.

Inschrijven nieuwe leerling

Wilt u uw kind aanmelden op de Vondelschool, vul dan het inschrijfformulier in en stuur of mail het formulier naar ons terug. Het inschrijfformulier is op deze pagina en op school verkrijgbaar.

Klik hier voor het inschrijfformulier

U kunt zich ook rechtstreeks aanmelden via onze website (via 'aanmelden nieuwe leerling' onderaan de homepage).

Na ontvangst van het door u ingevulde inschrijfformulier sturen wij u een definitieve bevestiging van de inschrijving. Ongeveer 6 weken voor de start van uw zoon/dochter op school ontvangt u van de leerkracht van uw kind een startpakket. In dit startpakket vindt u praktische informatie over de eerste tijd op school. De leerkracht zal, een aantal weken voor aanvang, contact met u opnemen om in overleg een aantal dagdelen af te spreken waarop uw kind kan komen wennen.

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan naar: 023 - 5241076 of info@vondelschool.nl