Aanmelden nieuwe leerlingUw kind is van harte welkom op de Vondelschool. Houd er rekening mee dat dit schooljaar (2022 -2023) de groepen 4 en 8 vol zijn. Voor de komende schooljaren is er nog voldoende plaatsingsmogelijkheid voor kleuters. 

Binnen onze school zijn er 12 groepen; Drie kleutergroepen en negen groepen van 3 tot en met 8. Bij aanmelding wordt voorrang gegeven aan broertjes en zusjes van leerlingen die al op school zitten en kinderen uit dit postcodegebied.

Ouders/verzorgers zijn er verantwoordelijk voor dat kinderen in de leerplichtige leeftijd bij een school zijn ingeschreven. U kunt een leerling slechts op één school inschrijven.

Eerst kennis maken met de school? Schrijf nu in voor een rondleiding.

Inschrijven nieuwe leerling

Wij werken niet met een wachtlijst of voorinschrijving. Wanneer u uw kind inschrijft op de Vondelschool is dat definitief en bent u zeker van plaatsing. Om het u makkelijk te maken kunt u onderstaand formulier invullen (scrol naar beneden). Voor we u het inschrijfformulier mailen nemen we graag even contact met u op.

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan naar: 023 - 5241076 of info@vondelschool.nl

Aanmelden nieuwe leerling

Om het u makkelijk te maken kunt u onderstaand formulier invullen. U ontvangt dan per e-mail een inschrijfformulier wat digitaal ondertekend kan worden.

  • *