Uw kind is van harte welkom op de Vondelschool. Houd er rekening mee dat dit schooljaar (2021-2022) de groepen 3, 4, 6 en 8 vol zijn. Wilt u voor dit schooljaar nog een kleuter aanmelden neem dan eerst contact op via info@vondelschool.nl of 023-5241076.

Voor de komende schooljaren is er nog voldoende plaatsingsmogelijkheid voor kleuters. Wij werken niet met een wachtlijst of voorinschrijving. Wanneer u uw kind inschrijft op de Vondelschool is dat definitief en bent u zeker van plaatsing.

Binnen onze school zijn er 12 groepen; Drie kleutergroepen en negen groepen van 3 tot en met 8, waarvan één combinatiegroep 6/7. Bij aanmelding wordt voorrang gegeven aan broertjes en zusjes van leerlingen die al op school zitten en kinderen uit dit postcodegebied.

Ouders/verzorgers zijn er verantwoordelijk voor dat kinderen in de leerplichtige leeftijd bij een school zijn ingeschreven. U kunt een leerling slechts op één school inschrijven.

Eerst kennis maken met de school? Schrijf nu in voor een rondleiding.

Inschrijven nieuwe leerling

Wilt u uw kind aanmelden op de Vondelschool, vul dan het inschrijfformulier in en stuur of e-mail het formulier naar ons terug. Het inschrijfformulier is op deze pagina en op school verkrijgbaar.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Na ontvangst van het door u ingevulde inschrijfformulier sturen wij u een bevestiging van de inschrijving. Via de leerkracht van uw kind zal er een afspraak gemaakt worden om de nieuwe leerling te laten komen wennen.

Heeft u nog vragen? Bel of mail dan naar: 023 - 5241076 of info@vondelschool.nl