Verlofaanvraag

Kinderen van 4 jaar en 9 maanden vallen onder de leerplicht. In bepaalde situaties kan verlof aangevraagd worden. U kunt hiervoor een aanvraagformulier voor verlof invullen. In dit aanvraagformulier staat de keuze van verlof, een aantal voorwaarden en procedures vermeld.

Klik hier voor het verlofaanvraagformulier.

Lever het ingevulde formulier tijdig in (uiterlijk vier weken voor aanvang van het gewenste verlof) bij de directie van de Vondelschool, via directie.vondelschool@stopoz.nl.